Tipy na krásné dárky pro děti

Vybrat krásný a přitom originální dárek pro děti bývá často obtížné. Hraček existuje nepřeberné množství a často se stává, že se sejde i několik stejných darů.

Pojďme se podívat na tipy, které jsme pro Vás připravili. Snažíme se o výběr kvalitních, certifikovaných a přitom krásných hraček a doplňků pro malinké i větší děti.

 

Fantazie ze světa myšek

Možná už jste se setkali s myškami a malými miniaturami do domečku od dánské značky Maileg a pokud ne, tak věřte, že se jedná o velice krásný dárek, který ocení jak holky, tak i kluci. Maileg je sice znám především díky myškám, které jsou bestsellerem, ale můžete od nich pořídit a vybavit celý domeček nebo si vybrat z nabídky roztomilých zajíčků či králíčků. Děti je milují hlavně kvůli jejich velikosti, která přesně padne do dětských ručiček. Hledáte-li roztomilý dárek, který zaručeně uspěje, pak vyberte jakoukoli myšku Maileg a sledujte, jak si děti začnou hrát.

Maileg domeček s vybavením

 

Panenky skoro jako živé

Tento tip je spíše pro holčičky, neboť každá malá pečovatelka touží mít své "miminko", o které se může starat. Jak ale vybrat tu správnou panenku? Za nás, kromě kvality (panenka musí vydržet jakékoli zacházení), je důležité i provedení. Děti většinou mají rády miminka, proto jsme pro Vás vybrali realistické panenky od španělské značky Asivil. Tyto panenky jsou neuvěřitelně krásné a roztomilé. Vybrat k nim můžete i precizně ušité oblečky od stejné značky. Je to investice, která se opravdu vyplatí.  

 

 
 

 

Přítel na celý život

Pro miminka i větší děti vřele doporučujeme jakékoli zvířátko od německé značky Senger Naturwelt. Jak sama značka napovídá, jedná se o mazlící zvířátka vyrobená z přírodních materiálů - hlava a nožičky jsou vyplněné jehněčí vlnou, v bříšku se ukrývá polštářek se špaldovými slupkami (v případě potřeby se může nahřát nebo nachladit) a povrch těla je z bavlny. Světově nejprodávanějším a nejznámějším kouskem od této značky je legendární husička, velká či malá, šedá či bílá. Při výběru ale dejte pozor na napodobeniny, které se snaží okopírovat vzhled, kvalitativně však velice zaostávají, nehledě na složení použitých materiálů.  

 

   

 

Koník nebo jednorožec

Kůň na tyči je hračka, kterou mají v oblibě děti už po staletí. Nyní si tento geniální nápad vysloužil nové moderní pojetí, kdy splňuje jak možnost hraní, tak i krásnou dekoraci do dětského pokoje. Prohlédněte si ručně šité koníky a jednorožce z lněného plátna od Mirabelle. Zaručeně se budou líbit Vám i Vašim dětem. Fantazii se přece meze nekladou a s takovým koníkem se dá vymyslet spousta skvělé zábavy

 

 

Vzhůru do oblak s létajícím balónem

Dárek pro děti nemusí být jen o hračkách. V dnešní době se více dbá na vzhled dětského pokojíčku, aby se v něm děcka cítila co nejlépe. K tomu slouží různé dekorace, jako třeba výše zmíněný koník, dalším skvělým tipem může být dekorativní horkovzdušný balón. Vybírat můžete z mnoha barevných provedení a třech velikostí. Hlavní část balónu je vyrobena z odolné tkaniny a košík z mořeného dřeva. Balón stačí nafouknout a pomocí přiloženého vlasce s lepenku kamkoli zavěsit. Doladí každý pokojík, koutek či herničku. 

 

 

Doufáme, že Vás některý z našich tipů zaujal. Všechny výše zmíněné produkty máme sami vyzkoušené a dělají nám opravdovou radost. Přejeme šťastnou ruku při Vašem výběru a nezapomeňte, že se na nás můžete kdykoli obrátit. Rády Vám pomůžeme.

Zuzka a Dáša Sis-Home Design