Tipy na luxusní dárek pro ženu

Hledáte originální dárek pro ženu, preferujete kvalitu a nadčasový design? 

V tom případě máme pro Vás hned několik tipů, které Vaše kritéria splní.

 

TIP Č.1

PRO MILOVNICE KVALITY, DESIGNU A MINIMALISMU

darujte COOEE Design

Výběrem jakéhokoli produktu od švédské značky COOEE Design neuděláte chybu. Jedná se výrobky navržené švédskými designéry, tím je originalita zaručena i výroba probíhá v samotném Švédsku. O kvalitu se tak bát nemusíte. Abychom byli více konkrétní doporučujeme zejména jejich ikonické vázy v jednoduchém stylu se sametovým povrchem. Skvělým dárkem jsou i malé vázičky, které se dají využít jak na květiny, tak i na stůl pro psací či jiné potřeby. 

K vázám se dokonale hodí ptáček z mořeného dubu v černé nebo přírodní barvě. A pokud to chcete posunout ještě výše, celý set můžete doplnit o nádherný matně černý kovový svícen, do kterého se skvěle hodí kroucené svíčky. Věřte, že takovým balíčkem uděláte radost každé ženě. Nemusíte k tomu ani nic dodat, po rozbalení těchto darů sama pozná, že jste vybrali opravdový originál. 

 

TIP Č.2

PRO VŠECHNY KOUPELNOVÉ KRÁLOVNY

darujte Mette Ditmer Denmark

Ženy obecně tráví spoustu času v koupelně, proto s jakýmkoli výběrem v tomto duchu nešlápnete vedle. My Vám přinášíme tip na vysoce kvalitní ručníky a osušky od dánské značky Mette Ditmer. Jsou navrženy a vyrobeny v Dánsku, tomu odpovídá jednoduchý skandinávský design s překvapivou funkčností. Sladit můžete celý balíček - od podlahy (předložka) až po osušku na tělo. Pohladíte tak oko i duši. 

 

TIP Č.3

PRO ŽENY, KTERÉ SI ZASLOUŽÍ ODPOČINEK

darujte Magic Linen

Pokud sháníte dárek pro ženu, která si ráda pohoví v kvalitním ležení, pak je ideální kombinací povlečení s dekou z evropského lnu od špičky v oboru - Magic Linen. Deka s polštářem s valflovou strukturou vypadá krásně jak v ložnici, tak i v obývacím pokoji. Jejich využití je široké. Len má navíc nespočet výhod (více v našem článku výhody lněného povlečení), je vhodný pro alergiky a čím více je praný, tím je příjemnější. To musí ocenit přeci každá žena. 

 

 

TIP Č.4

PRO ŽENY, KTERÉ RÁDY VAŘÍ A HOSTÍ

darujte Räder design stories

Tato německá značka je jedničkou na tamním trhu s dárkovým zbožím. Nabízí bytové doplňky převážně do kuchyně či obývacího pokoje. Výrobky jsou z porcelánu a akáciového dřeva, vyhnete se tak plastu nebo levným sádrovým napodobeninám. Náš tip je vytvořit dárkový balíček, který může obsahovat set na sůl a pepř, set na olej a sůl, porcelánovou máslenku. Tyto produkty k sobě krásně ladí, správná žena je ocení. Ozdobí každý jídelní stůl a navíc jsou praktické.

 

 

Pokud stále nevíte, který dárek je ten pravý, můžete nám napsat nebo zavolat. Dle Vašich požadavků sestavíme balíček na míru!

Zuzka a Dáša Sis-Home Design